Ciklus tudatos táplálkozás Ebook

Ismerd meg a ciklusodban rejlő erőt, és érkezz haza saját testedbe.

Biztos vagyok benne, hogy neked is ismerős a szituáció, amikor végre megfogalmazódik benned, hogy szeretnél egészségesebben élni, helyesen táplálkozni és lelkesen bele is veted magad az életmódváltásba.

Találsz egy szimpatikus módszert, ami gyors eredményt ígér, megveszel minden kiegészítőt, elkezded, jön is a változás, de miután abbahagyod ugyanoda jutsz, ahonnan indultál.
Utána újra belefutsz egy szuper diétába, azt is kipróbálod, de nem igazán válik be.
Lassan elveszíted a bizalmadat, a lelkesedésedet, és és végül már ott tartasz, hogy fogalmad sincs melyik forrás mond igazat, és egyáltalán merre indulj.

Felismered a hibát?

Addig, amíg villámdiétákkal villámidő alatt szeretnéd évek semmittevését helyrehozni, addig ne várj más, mint, hogy az eredmény is villám ideig lesz csak tartós.

Napjainkban a nagy vállalatoknak nem az a célja, hogy találj egy egyszerű módot arra, hogy egészségesen élj. Az a céljuk, hogy fogyassz, hogy vásárolj.
Pedig a superfood-okért nem kell messzire menni, és legkevésbé sem kell súlyos összegeket kifizetned.
Ebben más a mi programunk.

Mi nem halat adunk Neked! Mi megtanítunk halászni.

Valódi, időtálló tudást kapsz tőlünk, amivel nem egy villámdiétát és villámeredményt kapsz, hanem egy valódi tudás alapú rendszert, ami bárhol, és bármikor megállja a helyét.
Nem lesz szükséged semmilyen csodabogyóra, krémre, kiegészítőre.

Nincs titok! A tested egy csodálatos szerkezet, és ha rászánod az időt, és az energiát arra, hogy visszatalálj hozzá, és megértsd a jelzéseit, semmi másra nem lesz szükséged csak türelemre, következetességre, és kitartásra.

A női szervezet maga a csoda! Olyan bonyolult szerkezet, hogy akár egy tűhegynyi változás is folyamatok százait, ezreit indíthatja el, legyen az kívánatos vagy nem kívánatos változás.
Ebben az ebook-ban arra helyeztük a hangsúlyt, hogy térj vissza a gyökerekhez.
Ismerd meg a tested működését, mert erről nagyon keveset tanítottak nekünk az iskolában.
Tanuld meg meghallani és értelmezni a tested jelzéseit.

A női hormonegyensúly egy elképesztően csodálatos, nagyon finomra hangolt rendszer eredménye.
Ennek az ebook-nak a segítségével megtanulod megérteni, hogy mi zajlik havi szinten a testedben, és milyen elképesztően csodálatos rendszer a női test.

Megtanulod megkülönböztetni a menstruáció 4 szakaszát, megismerheted azok sajátosságait, és a tudásod segít abban, hogy többé ne csak külső elszenvedője légy ennek a folyamatnak, hanem megérkezz a saját testedbe!

Megérted mi és miért történik. A tudatosságod és a tudásod pedig egy soha nem látott fegyverré válik a kezedben.

Megtanulhatod, hogy a ciklusod adott szakaszaiban milyen ételek segíthetnek Téged abban, hogy megőrizd a koncentrációd, a lendületed leadj pár kilót, vagy épp a nehezebb napokon segítenek a regenerálódásban.

De minden esetben támogatják az egészséges menstruációs ciklust, és a hormonháztartásodat.
A ciklustudatos táplálkozás ebook nem egy csilivili új program, ami a legújabb divatirányzatokra épül.
Ez egy komplex tudásanyag, ami a régi, jól bevált tudást ötvözi a mai modern tudomány és táplálkozástudomány elemeivel.

Így áll össze egy olyan rendszerré, ami csak akkor teljesedik ki, ha Te magad is hajlandó vagy tenni érte, megérteni az összefüggéseket, meghallani és meghallgatni mit akar mondani a tested.
Cserébe soha többé nem fogsz függeni senki csoda szereitől.
Nem fogsz éhezni, és ami a legfontosabb kialakíthatsz egy saját, egészséges étkezési rendszert, ami nem másokat, csakis Téged szolgál!